RESTAURANGMÖBLER

På Edvardssons erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa svensktillverkade restaurangmöbler. Vårt mål är att erbjuda sköna, flexibla, slitstarka och funktionella möbler till restauranger som hjälper till att skapa en inbjudande och bekväm miljö för dina gäster. Vårt sortiment av restaurangmöbler är skapat med detta i åtanke och utformade för att uppfylla dessa krav med hjälp av vår egen serie Crescendo System. Oavsett om du driver ett café, en bistro eller en restaurang, har vi det rätta sortimentet av kvalitativa restaurangmöbler.

Kontakta oss

Olle Edvardsson

073-073 09 29

Skräddarsydda restaurangmöbler

Vi förstår att varje restaurang har sina egna unika behov och förutsättningar. Därför erbjuder vi skräddarsydda möbler till restauranger och skapar en produkt som är anpassad efter dig och dina behov. Vi har kompetens inom både CAD-ritning/konstruktion och CNC-styrd bearbetning likväl som det gedigna hantverket. Hos oss på Edvardssons kan du vara säker på att hitta allt från restaurangstolar och restaurangbord till barstolar som passar din verksamhet på bästa möjliga sätt. Skapa minnesvärda matupplevelser för dina gäster med våra skräddarsydda och svensktillverkade restaurangmöbler av högsta kvalitet!

Funktionella möbler till restauranger

Det är av stor vikt att möbler till restauranger är funktionella och erbjuder lösningar på problem som brist på utrymme. Genom att använda stapelbara stolar och bord som enkelt kan byggas om med hjälp av mellanskivor och som lätt kan förvaras när de inte används, kan man lösa sådana problem. Möbler som enkelt kan kombineras ihop, såsom våra runda bord, fyrkantiga byggbara bord och fällbara bord ger också maximal användbarhet och flexibilitet. Dessa bord monteras ihop med hjälp av en mellanskiva, vilket gör det enkelt att bygga ihop borden helt själv. Våra fyrkantiga restaurangbord möjliggör exempelvis snabba omarrangemang för att rymma större grupper av gäster. 

Hållbarhet och kvalitet

Vi är stolta över att erbjuda möbler till restauranger som är byggda för att hålla lång tid framöver. Våra restaurangmöbler är tillverkade av de finaste trä-materialen för att säkerställa långvarig kvalitet och komfort. Genom att investera i våra restaurangmöbler minskar du dina långsiktiga kostnader, då du kan behålla samma möbler under lång tid framöver. Det finns även möjlighet att lämna in dina Crescendo stolar för uppfräschning vid behov. Kontakta gärna oss på Edvardssons för mer information! 

 Professionell rådgivning och service

Att välja rätt restaurangmöbler kan vara en utmanande uppgift. Vårt dedikerade team av experter står därför alltid till ditt förfogande för att ge professionell rådgivning och hjälpa dig att göra de bästa valen för din verksamhet. Vi erbjuder även pålitlig och effektiv leveransservice för att säkerställa att dina möbler är på plats i tid. Vill du beställa restaurangmöbler? Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med nya möbler till din restaurang!

Ett urval av vårt sortiment av restaurangmöbler

Restaurangbord i restaurang.
Fyrkantiga restauranbord.
Runda restaurangbord.
Ihopbyggda restaurangbord.

Vanliga frågor och svar om restaurangmöbler

Vi erbjuder ett brett utbud av restaurangmöbler som restaurangstolar, restaurangbord och barstolar. Vi skapar en produkt som är anpassad efter dina behov och preferenser.

Våra restaurangmöbler är svensktillverkade av högkvalitativt trä. Vi sätter kvalitet i främsta fokus och erbjuder bara sköna, starka och funktionella trämöbler som är byggda för att hålla en lång tid framöver.

Våra bord är konstruerade för att enkelt kunna monteras självständigt, vilket innebär att du inte behöver vara fler än en person för att sätta ihop dem. Det är också smidigt att anpassa sättet de är sammankopplade på, vilket gör det möjligt att enkelt bygga om borden på egen hand. Våra bordssystem erbjuder många alternativ för konstruktion och anpassning, vilket gör det möjligt att skapa olika sammansättningar som passar dina behov!

Borden är stabilt sammansatta och håller ihop pålitligt efter montering. När borden väl är sammanfogade bildar de en enhetlig yta som möjliggör att många personer kan sitta runt bordet. Efter att du har satt ihop borden är det enkelt att duka över skarvar och liknande, och du behöver inte oroa dig för att borden ska skiljas åt då de sitter ihop med varandra på ett stabilt sätt.

Absolut! Vårt team av experter står till ditt förfogande för att ge professionell rådgivning och hjälpa dig att göra de bästa valen för din verksamhet. Vi förstår att det kan vara en utmanande uppgift att välja rätt möbler, men vi finns alltid här för att hjälpa till.

Ja. Vi skapar restaurangmöbler som är anpassade efter dig och dina behov!

Absolut! Vårt team av experter står till ditt förfogande för att ge professionell rådgivning och hjälpa dig att göra de bästa valen för din verksamhet. Vi förstår att det kan vara en utmanande uppgift att välja rätt möbler, men vi finns alltid här för att hjälpa till.

Leveranstiden varierar beroende på produkten och dess omfattning.

Vi strävar alltid efter att säkerställa kundnöjdhet och har 10 års garanti på våra restaurangmöbler och andra möbler.

För ytterligare frågor eller hjälp med möbler till restauranger är du välkommen att kontakta oss på 0661-109 31 eller info@edvardssons.com. Vi ser fram emot att höra från dig!