Sittmöbler för offentliga miljöer

Välkommen till Edvardssons – din leverantör av svensktillverkade sittmöbler i trä. Vi strävar efter att erbjuda bekväma, hållbara och funktionella möbler för restauranger, konferenslokaler, kyrkor och andra offentliga miljöer. Vårt fokus ligger på ständig utveckling och förbättring av våra produkter med smarta detaljer och innovativa lösningar. 

Kontakta oss

Olle Edvardsson

073-073 09 29

Restaurangstolar, konferensstolar och kyrkstolar

Utforska vårt sortiment av restaurangstolar, kyrkstolar och konferensstolar som är skapade med omsorg och fokus på högsta kvalitet. Vårt mål är att erbjuda sittmöbler som inte bara är sköna att sitta i utan också starka och hållbara. Vi använder noggrant utvalda träslag och material för att säkerställa hållbarhet och att varje stol står emot tidens påverkan och dagliga användning. Skapa en trivsam och professionell atmosfär med våra sittmöbler.

10-årig garanti på våra sittmöbler

På Edvardssons tror vi på långvarig kvalitet. Därför erbjuder vi också en 10-årig garanti på våra sittmöbler. Din trygghet och nöjdhet är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att skapa produkter av högsta standard. Genom att erbjuda en 10-årig garanti vill vi skapa en extra trygghet för dig som kund och ge dig förtroendet att investera i sittmöbler som kommer att bevara sitt utseende och sin hållbarhet i många år framöver.

Skräddarsydda sittmöbler

Vi förstår att varje restaurang eller konferenslokal är unik. Därför erbjuder vi anpassningsbara alternativ för att matcha din inredning och stil. Välj bland olika färger, mönster och material för att skapa en atmosfär som speglar din varumärkesidentitet och skapar en trivsam atmosfär.

Innovativa detaljer och smarta lösningar

Våra sittmöbler erbjuder innovativa detaljer och smarta lösningar. Vår smarta och enkla stolskoppling gör att du snabbt och smidigt kan ordna om sittplatserna, medan vår stolsupphängning förenklar och underlättar vid städning och skapar en mer effektiv arbetsmiljö. 

Varför välja våra sittmöbler?

När du väljer Edvardssons för att köpa sittmöbler kan du förvänta dig svensktillverkade, funktionella och kvalitativa möbler som håller över tid. Med smarta lösningar och innovativa detaljer förbättrar våra möbler den dagliga verksamheten. Vi erbjuder även anpassningsbara alternativ för att skapa en unik atmosfär som passar dina behov och stil. Dessutom ger vi dig trygghet med vår 10-åriga garanti på alla våra stolar. 

Letar du efter sittmöbler till din verksamhet?

Tveka inte att kontakta oss! Vi erbjuder professionell och pålitlig rådgivning och service för att hjälpa dig med att köpa konferensstolar, restaurangstolar , kyrkstolar och andra sittmöbler till offentliga miljöer. Förenkla driften av din restaurang eller konferenslokal med sittmöbler från Edvardssons. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med kvalitativa sittmöbler till din verksamhet!

Vårt utbud av sittmöbler

Kyrksoffor

Kyrkstolar och församlingsstolar

Filmer

Vanliga frågor och svar om sittmöbler

Vårt företag strävar efter att erbjuda högkvalitativa, svensktillverkade sittmöbler i trä. Varje stol är skapad med fokus på komfort, design och hållbarhet för att lyfta din restaurang eller konferenslokal till en ny nivå.

Genom att välja svensktillverkade sittmöbler kan du förvänta dig produkter av högsta standard. Vår produktion inom landet säkerställer hög kvalitet och minimal miljöpåverkan.

För att skilja oss från mängden integrerar vi innovativa detaljer och smarta lösningar i våra sittmöbler. Exempelvis erbjuder vår enkla stolskoppling att snabbt kunna omarrangera sittplatser och vår stolsupphängning förenklar städprocessen.

Absolut, vi erbjuder anpassningsbara alternativ som låter dig välja bland olika färger och mönster för att skapa en atmosfär som speglar din verksamhets varumärkesidentitet.

Våra stolar är tillverkade med högkvalitativa material och träslag för att stå emot tidens påverkan och den dagliga användningen. Vi strävar efter att erbjuda hållbara sittmöbler som är en investering i långvarig användning.

Vi strävar alltid efter att säkerställa kundnöjdhet och har 10 års garanti på våra konferensstolar, restaurangstolar, kyrkstolar och andra sittmöbler.

För ytterligare frågor eller hjälp med våra sittmöbler är du välkommen att kontakta oss på 0661-109 31 eller info@edvardssons.com. Vi ser fram emot att höra från dig!