Såhär fungerar vårt

Crescendo System

Crescendo System är ett smidigt system bestående av bord och sittmöbler med många smarta lösningar.

En svenskproducerad möbelserie i trä. I vår egen serie Crescendo System har vi hittat ett sätt att skapa flexibla, hållbara, slitstarka möbler som dessutom är sköna att sitta i. I Crescendo System ingår även isolerat/oisolerat täckgolv för att täcka t.ex. isen eller konstgräsanläggningar inför andra typer av aktiviteter.

Sittmöbler
Alla våra sittmöbler har svikt i ryggen, som gör dem extra bekväma. Kvaliteten är så hög, att vi tryggt kan lämna en garantitid på 10 år. Stolarna finns i flera varianter och färger som gör det enkelt att hitta en passande modell för alla verksamheter och lokaler.

Bord
Bord från Crescendo System behöver man inte välja en form eller storlek. Med våra standardskivor kan man bygga vilka bordskombinationer man vill och enkelt ändra vid behov.

Golv
Snabbt förvandlar ni er sporthall/ishall till en eventarena för de mest varierande evenemang med hjälp av vårt istäckningsgolv.
Golvet består till en hockeyrink av ca 1 800 golvelement som i storlek och vikt lätt hanteras av en person. Lätt att både lägga och riva.
Golvelementen finns isolerade så att ni kan behålla isen utan att någon kommer att klaga på golvkyla. Vi har även oisolerade golvelement för läggning i t ex hallar med sportgolv som behöver skyddas.

Vi har kompetens inom både CAD-ritning/konstruktion och CNC-styrd bearbetning likväl som det gedigna hantverket
Vi skapar en produkt som är anpassad efter Ditt behov!

Så här gör du:

Titta runt på våra produkter kontakta sedan någon av våra säljare som guidar dig till den perfekta kombinationen för dig.