KYRKMÖBLER – SVENSKTILLVERKADE MÖBLER TILL KYRKOR​

Letar du efter kyrkmöbler? Vi på Edvardssons är din pålitliga partner för olika typer av möbler till kyrkor! Hos oss hittar du ett brett utbud av bord, sittmöbler och andra typer av kyrkmöbler som är designade för att skapa en harmonisk och välkomnande miljö. Våra möbler är dessutom tillverkade av högkvalitativa material och anpassade för att tåla många års användning. Kontakta oss idag om du behöver hjälp med möbler till kyrkor.

Kontakta oss

Olle Edvardsson

073-073 09 29

Brett sortiment av sittmöbler till kyrkor

På Edvardssons erbjuder vi olika typer av sittmöbler till kyrkor. Hos oss hittar du allt från karmsoffor och kyrkstolar till karmstolar och stolsoffor. Vi har även stapelbara stolar som är enkla att förvara, vilket är praktiskt när rummet används till olika aktiviteter. Våra vanliga standardstolar passar även utmärkt att använda i kyrkor såväl som i restauranger. Hos oss hittar du sittmöbler till kyrkor av alla olika slag som även fungerar perfekt att använda i andra miljöer. 

Sammanfoga stolarna med vår stolskoppling

Med våra robusta och infällbara stolskopplingar är det dessutom enkelt att koppla ihop flera stolar, karmsoffor och andra möbler till en rak och stabil rad. Utforska vårt sortiment av kyrkmöbler och upptäck hur våra stolskopplingar och kopplingsbeslag kan förenkla din möbleringsprocess och skapa en mer funktionell och välorganiserad miljö för dina behov.

Bord till kyrkor

Utöver våra sittmöbler erbjuder vi även ett omfattande urval av bord till kyrkor. Från raka och runda bord till fällbara bord och fyrkantiga bord – med vårt Crescendo System är möjligheterna oändliga. Med hjälp av våra innovativa kopplingsbeslag behöver du dessutom inte oroa dig för att borden ska glida isär. Kopplingsbeslagen håller borden stadigt samman och gör det möjligt att duka över skarvarna. Dessutom går det att bygga ihop borden enkelt och smidigt helt själv med hjälp av mellanskivor. Användningen av mellanskivor minskar antalet bordsben, vilket skapar en ökad flexibilitet och öppnar upp för fler sittplatser runt borden. Upptäck vårt sortiment av kyrkbord och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta bordslösningen för din kyrka.

Skräddarsydda möbler till kyrkor

Vi förstår att varje kyrka har sina egna unika behov och därför erbjuder vi även skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov och önskemål. Vårt team av erfarna hantverkare kan anpassa möblerna så att de passar perfekt in i just din miljö. Med möjligheten att anpassa möblerna efter era specifika behov, kan ni vara säkra på att ni får kyrkmöbler som passar era förutsättningar och önskemål. Vi erbjuder exempelvis specialmöbler som dopträd och urnbord, och kan hjälpa till med att skapa andra unika möbler för speciella tillfällen. Med våra skräddarsydda lösningar och engagemang för kvalitet kan ni skapa en funktionell och hållbar miljö i er kyrka.

Professionell service och kundnöjdhet

Vårt främsta mål är att inte bara erbjuda produkter av oöverträffad kvalitet utan även att tillhandahålla en professionell service som sätter kundnöjdheten i fokus. Genom att arbeta nära dig som kund förstår vi dina unika behov och önskemål, vilket gör det möjligt för oss att skapa skräddarsydda lösningar som passar perfekt till dina miljöer och visioner. Med vår långa historia av att skapa svensktillverkade kvalitetsmöbler strävar vi efter att göra varje kunds upplevelse så bra som möjligt.

Kvalitetsmöbler till kyrkor

När det kommer till kyrkmöbler är det viktigt att tänka på både funktion och kvalitet. På Edvardssons är vi stolta över att erbjuda ett exklusivt sortiment av svensktillverkade kyrkmöbler av högsta kvalitet. Med vår dedikation till traditionellt hantverk strävar vi efter att skapa möbler som skapar en atmosfär av bekvämlighet och komfort. Hos oss kan du lita på att du får funktionella kvalitetsmöbler för alla olika ändamål.

Letar du efter kyrkmöbler?

På Edvardssons är vi stolta över att kunna erbjuda kvalitativa svensktillverkade möbler till kyrkor. Tveka inte att kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa ett kyrkorum som är både inbjudande och praktiskt! Med vår långa historia av att skapa svensktillverkade kvalitetsmöbler strävar vi efter att göra varje kunds upplevelse så bra som möjligt.

Vanliga frågor och svar om kyrkmöbler

På Edvardssons erbjuder vi ett brett utbud av kyrkmöbler såsom karmsoffor, karmstolar, stolsoffor, kyrkstolar, stapelbara stolar och andra lämpliga möbler för en kyrkmiljö. Våra möbler är designade för att skapa en harmonisk miljö i kyrkorummet och är tillverkade av högkvalitativa material.

Ja, vi på Edvardssons förstår att varje kyrka har sina egna unika behov och erbjuder därför möjligheten att skräddarsy kyrkmöbler efter era önskemål. Vårt team av erfarna hantverkare kan anpassa möblerna så att de passar perfekt in i just er kyrka.

Kyrkmöbler från Edvardssons är svensktillverkade av högkvalitativa material och är anpassade för att tåla många års användning. Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitetsmöbler som både är vackra, hållbara och funktionella.

Vi använder enbart högkvalitativa material för tillverkning av våra kyrkmöbler. Detta kan inkludera trä, metall, textilier och andra material av högsta standard för att säkerställa långvarig hållbarhet och skönhet.

Absolut, kontakta oss på Edvardssons så kan vi diskutera era behov och hjälpa er att skapa ett kyrkorum som är både inbjudande och praktiskt. Vi vet att rätt möbler kan bidra till en stämningsfull och inspirerande miljö för gudstjänster och andra samlingar.

Ja, vi erbjuder installations- och monteringstjänster för våra kyrkmöbler för att säkerställa att de installeras korrekt och säkert enligt era önskemål.

Vi på Edvardssons har en stark tro på långsiktig kvalitet, och det är därför vi med stolthet erbjuder en 10-årig garanti på våra stolar och en 5-årig garanti på våra bord. Vi sätter din trygghet och nöjdhet i främsta rummet och strävar alltid efter att leverera produkter av högsta standard. Kontakta oss om du vill veta mer om våra garantier!

För att få hjälp med möbler till kyrkor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@edvardssons.com eller 0661- 109 31. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med nya möbler till kyrka!